ÉletKéplet

ÉletKéplet

Csak hagyd...

2014. október 11. - Bajsz Brigitta

Előfordul, hogy az életedben el kell engedni dolgokat. Hagyni, hogy elszakadj az érzéstől, még ha most úgy is érzed, hogy ez lehetetlen. 

feketefeher_noi_sziluett_koktellal_397609_42389.jpg

Nézz szembe a ténnyel és kezdd el meglátni a körülötted jelen lévő szép dolgokat. Mert mindaddig, amíg csak egyvalamire fokuszalsz, olyasvalamire, amit nagyon akarsz, de nem lehet a tiéd, vagy MÉG nem lehet a tiéd, nos addig elszalasztasz rengeteg más lehetőséget. 

Ismerős a helyzet, amikor képtelen vagy koncentrálni, hiába van egy jó könyv a kezedben, csak olvasol, szeled az oldalakat majd percek múlva rádöbbensz, hogy semmit sem fogtál fel az egészből, mert végig másra gondoltál. Rá...

Ez nem helyes. Ne görcsölj azon, hogy a tiéd legyen! Csak hagyd az eseményeket maguktól megtörténni. Ha már próbálkoztál, ha már megtetted a tőled telhetőt, ne eröltesd tovább. Kezdj el mással foglalkozni....bármivel, ami leköt, amit szeretsz. Csak hagyd, hogy minden menjen a maga útján. 

És ha ő nem a Te számodra lett megírva, el fogod felejteni, bármilyen nehéz is most.Ha azonban közös út áll előttetek, hamarosan ráléphettek a kettőtök ösvényére. Csak légy türelemmel. Tényleg szereted? Akkor hagyj neki időt...vagy hagyd elmenni...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletkeplet.blog.hu/api/trackback/id/tr266780661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása